Skip to Content
image description

Molnbaserat bokningssystem

Screentek hanterar drift, utveckling, servrar och backup av bokningslösningen, som är mycket stabil i drift.

image description

Färdig template för webbokning. Sätt igång idag!

Vi erbjuder en effektiv, mobilanpassad bokningstemplate för webbokning, som snabbt kan anpassas efter din hemsida. Användningen av vår template gör att Screenbooking kan vara uppe och gå inom ett fåtal dagar och att det är låga kostnader för att komma igång.

image description

Min sida

På “Min sida” får den resande tillgång till alla sina resedokument och annan nyttig information. I ett översiktligt gränssnitt kan kunden också se all kommunikation med dig som säljare, lägga in nödvändig information om de som ska resa och som är relevant eller obligatorisk för just den resan som är beställd. Screenbooking gör automatisk uppföljning gentemot kunden, baserat på dina önskemål. Kunden kan också beställa och betala tilläggsprodukter och betala delar eller hela turen på “Min sida”.

image description

Dashboard med att-göra-listor

Bokningen kan vara helautomatisk, men beroende på produkter som ska bokas och setup med underleverantörer, så kan Screenbooking också följa upp dina leverantörer och producera att-göra-listor för dig som bokningsoperatör.

image description
image description

Integrationer mot leverantörssystem

Screenbooking kan hämta priser och kapacitet från andra system. Screentek har utvecklat integrationer mot flera leverantörer, som Sabre SynXis, Netaffinity, med flera..

image description

Betalnings- och faktureringslösningar

Kunden kan betala produktpaketet direkt på nätet via Screenbooking. Bokningssystemet har också stöd för deposition och delbetalningar och håller automatiskt ordning på kundens utestående belopp, skickar påminnelser om inbetalning och ser till att resan betalas i tid. Screenbooking kan integreras mot flera populära betalningslösningar, som t.ex. Payex, Nets, Stripe, Dibs, m.fl.

image description

Agentlösning

Agentfunktionen i Screenbooking gör det enkelt för dig att sälja till agenter, baserat på egna prislistor. Systemet ger dig närhelst du önskar, full översikt över din försäljning till agenter.

image description

Kapacitetsstyrning och allotment

ALLOTMENTFUNKTIONER i Screenbooking gör att du med bäst möjliga översikt kan hantera och sälja kapacitet som du har fått tilldelad av dina leverantörer. Du har alltid full kontroll över kapaciteten.

image description

Statistik och rapportering

Screenbooking har en kraftig rapportgenerator och ett stort urval av rapporter och statistik som t.ex. generella översikter över antal bokningar, marginalkalkyleringar, driftrapporter, översikt över resande på olika resor, hotellistor, m.m. Det finns också grafiska rapporter, nu- och då-översikter, med mera.

image description

Beställning och kommunikation med leverantör

Screenbooking kan integreras mot leverantörssystem och automatiskt hantera kapacitet, allotmentavtal och skicka förfrågningar till leverantörer, baserat på bokningar som kommer in i Screenbooking. Allt kan ske automatiskt och garanterar dig en bra kontroll på dina leverantörsbokningar.

image description

Meddelandefunktion med SMS och E-post

Med meddelandefunktionen kan du sätta upp standardmeddelanden som skickas ut till de resande på dina turer, och vid en tidpunkt som du bestämmer. Det kan vara ett “ha en trevlig resa”-meddelande, beställningsbekräftelse, kundundersökningar efter avslutad resa, uppmaning om att dela sina upplevelser och så vidare.

image description

Promokoder

PROMOKOD, rabattkod, gör att du kan erbjuda personer eller grupper rabatterade priser, baserat på regler som du bestämmer. Rabattkoden kan gälla en eller flera produkter och den kan bland annat ge ett fast- eller procentmässigt prisavdrag.

image description

Biljettsystem

Screenbooking har funktionalitet för att automatiskt skicka ut biljetter till slutkunden. Då tillhandahålls biljetten med en unik streckkod eller QR-kod som identifierar kunden.

Det är också möjligt med biljettkontroll genom Screenbooking. Använda biljetter blir automatiskt märkta som använda, och giltigheten kontrolleras i realtid när biljetten scannas. Detta är en tilläggsmodul som kräver en Android mobilenhet och Screenbooking biljettscanner.

image description

Säker och trygg lösning

Screenbooking är lagrat i en av världens säkraste serverparker, med daglig backup av all data. Du kan därför vara helt trygg med att din bokningsdata är lagrad med 100% säkerhet. För Screentek är säkerhet och trygg lagring och behandling av data och kundinformation prioritet nr 1. Vi anpassar oss proaktivt till det nya regelverket för personuppgifter i Europa, GDPR.

Beställ lista över egenskaper:

Screenbooking är ett omfattande bokningssystem. Använd formuläret nedanför och vi skickar dig översikten över funktioner!

Svara säkert.Vi delar aldrig dina upplysningar med tredje part.
Back to top