Skip to Content
logo

Lösningen och proaktiv kundservice från Screentek har varit den bästa och kan tryggt rekommenderas vidare.

Fredrik Geelmuyden, Äventyrare Fredrik Geelmuyden, Äventyrare Norwegian Adventure Company

Detta säger våra kunder:

image description

Efter att vi hade övervägt mellan flera alternativa bokningslösningar, så kom vi fram till att Screenbooking var det bästa systemet för att sälja våra paketerade upplevelseturer. Från en nivå där vi helt saknade onlinebokning, så var Screenbooking i drift och hade inbokade kunder bara ett par dagar efter att vi fått klart priser, text och bilder.

Løsning og proaktiv kundeservice fra Screentek har vært den beste og kan trygt anbefales videre.

Fredrik Geelmuyden Äventyrare, Norwegian Adventure Company
image description
image description

Screentek har gett oss en enastående service och uppföljning för att komma igång med Screenbooking. Utgångspunkten var att vår egenutvecklade bokningslösning inte längre kunde tillfredsställa de behov som vi som researrangör har till effektivitet och stöd för kundservice.

Med Screentek har vi fått en svært mye bedre og mer avansert bookingløsning, sammen med en leverandør som også har vært rådgiver og verdifull samtalepartner for en best mulig presentasjon av produkter, prismodell, betaling, med mer. De har virkelig vært dedikert til oss som kunde. Frem til dags dato er vi svært fornøyd!

Andre Patay Joyrides Tours
image description
image description

Manchester United Supporter Club, Scandinavia (MUSC) är världens största supporterklubb för Manchester United. Ett av våra huvudområden är att vi säljer fotbollsresor till medlemmar i Norge, Sverige och Danmark till alla hemmamatcher på Old Trafford.
Screenbooking är välanpassat till för vår reseförsäljning och gör att vi sparar mycket tid, samtidigt som det för kunden upplevs professionellt och översiktligt. Screentek är en seriös bokningsleverantör som ger oss snabb, kanonbra och personlig uppföljning. Vi rekommenderar gärna Screenbooking som lösning till andra.

Jørgen Rangnes Manchester United Supporter club, Scandinavia
image description
image description

Vi behövde en onlinebokning med biljettsystem för passering till Geiranger Skywalk - Dalsnibba, både för agenter och privatpersoner. Men också en lösning som kommunicerade med att öppna bommen, även om internetförbindelsen är ostabil i området. Efter den första säsongen kan vi konstatera att allt har gått som planerat. Screenbooking har löst våra utmaningar, helt utan problem.

Ann Kristin Mossberg VD, Geiranger Skysslag
image description
image description

Tusentals resande åker på expeditioner med Statsraad Lehmkuhl varje år, utöver alla de publika arrangemang som går av stapeln när skeppet ligger vid kajen. Den höga aktivitetsnivån gör att vi är helt beroende av ett välfungerande bokningssystem, som också hanterar betalning, biljettering, scanning av biljetter vid ombordstigning, ilandstigningskort, passagerarlistor, kunddialog, m.m. Screentek är en leverantör med hög servicenivå och Screenbooking har täckt vårt behov på ett bra vis.
Vi är en nöjd kund!

Haakon S. Vatle Direktör/Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl
image description

Gratis demo

Skicka in formuläret och få en anpassad demo över webb från en av våra produktspecialister.

Vi demonstrerar funktioner som du anser är viktiga, utöver kärnfunktionerna i Screenbooking:

  • Modern och effektiv bokningsprocess
  • Automatiserade arbetsprocesser och översikt
  • Stor grad av flexibilitet och anpassningsmöjligheter

Få en gratis oförpliktande demo:

Svara säkert.Vi delar aldrig dina upplysningar med tredje part.
Back to top